Trainers

Afbeelding invoegen

 

 
 
 Afbeelding invoegen
 
  

    
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
   
 
 

 

 

Loet Baard. 
Tennis Academy Effort staat o.a. onder leiding van Loet Baard. Ruim vijfentwintig jaar werkt hij al met talentvolle jonge tennisspelers. Loet kan gezien worden als één van de grondleggers van het "nieuwe” trainen.

Jarenlange ervaring als instructeur lichamelijke oefening en sport bij de Koninklijke Landmacht, waarin hij meerdere functies op didactisch gebied heeft vervuld, maken hem tot een opleider pur sang.

Hij is een voorstander van een eclectische aanpak, waarbij de leerling de meest passende leersituatie aangeboden krijgt.
              "Maatwerk in plaats van confectie"


    
 
 
 
 
 
 
Michel Lentjes.
Michel Lentjes is sinds medio 2015 mede-eigenaar van tennisschool Tennis Academy Effort (TA Effort). Michel heeft ruim ervaring als internationaal trainer. Hij heeft o.a. training gegeven aan o.a. Manon Bollegraf, Arantxa Rus, Richel Hogenkamp, Igor Sijsling en Thiemo de Bakker. Na zeven jaar in Amerika te hebben gezeten bij de Chris Evert Tennis Academy in Boca Raton Florida kwam Michel terug naar Nederland en werkte hier o.a. als bondscoach van Jong Oranje. Na enkele jaren fulltime coach te zijn geweest van Justin Roberts (Bahama's) en de hele wereld over gezworven te hebben heeft Michel zich weer gevestigd in Nederland in Doetinchem en was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Michel Lentjes en Loet Baard kennen elkaar vanuit het tenniscircuit en op de vraag van Loet Baard of Michel samen met hem de tennisschool wou runnen was al gauw een antwoord gevonden.